Bæredygtighed handler også om dokumentation

01. juni 2021

Bæredygtighed handler også om dokumentation

En grøn profil er ikke automatisk lig med, at byggevaren er bæredygtig.

Bæredygtighed handler også om at vælge den rigtige byggevare til det pågældende formål, så byggevaren anvendes korrekt og sikres længst mulig levetid. Det kræver bl.a. dokumentation af byggevarens mekaniske/fysiske egenskaber, både på nye, grønne byggevarer, og på dem, der genbruges eller genanvendes.

Brug dokumentationen i din markedsføring

De recirkulerede byggevarer skal desuden leve op til byggereglementets krav, lige så vel som nye byggevarer skal. Her kan dokumentationen med fordel anvendes i markedsføringen, så du skaber tillid til dit produkt.

Hvad enten du har en ny, innovativ eller en recirkuleret byggevare, har du mulighed for at få en anerkendt dokumentation på dine byggevarer hos ETA-Danmark.

Læs mere om dine muligheder her.

Se også

Danske kommuner kan få større glæde af flere innovative miljøteknologier

19. april 2021

Danske kommuner kan få større glæde af flere innovative miljøteknologier

Langt flere kommuner kan høste fordele ved brug af de mange nye innovative miljøteknologier, der kommer på markedet. Men man skal passe på ikke at købe ind i blinde og komme til at stå med en løsning, der ikke holder, hvad den lover. Ved at stille...

Foto: VELUX

11. marts 2021

Få en TGA til grønne tagløsninger

Hvem har ansvaret for sikkerheden, når der etableres grønne tage? Tidligere har det ikke været muligt at få en godkendelse, som gjaldt hele tagløsningen, men med et nyt sæt kriterier for tests, er det nu muligt at få den nationale godkendelse, Tek...

National godkendelse til innovativt system fra Unidrain og Wedi

10. februar 2021

National godkendelse til innovativt system fra Unidrain og Wedi

Den første Tekniske Godkendelse til Anvendelsen til en løsning udarbejdet i samarbejde mellem to producenter, er netop offentliggjort.

Nyt om ETA’er for vådrumssystemer

19. november 2020

Nyt om ETA’er for vådrumssystemer

Den 29.10.2020 blev en række nye EAD’er offentliggjort i The Official Journal of the European Union (OJEU) – herunder EAD’er for vådrumssystemer. Tidligere kendt som ETAG 022 med tilhørende annekser.