ETA-Danmark

ETA-Danmark er et uvildigt organ, der godkender byggevarer. Vi har lang erfaring med at udstede frivillige godkendelser i Danmark.

Kontakt os

Det kan vi hjælpe med

ETA

ETA står for europæisk teknisk vurdering (European Technical Assessment). Den er frivillig og kan søges for alle produkter, som ikke er omfattet af harmoniserede standarder. Med en ETA kan du CE-mærke dit produkt.

TGA

En TGA-godkendelse giver mulighed for at deklarere værdier for flere produktegenskaber, og samtidig angive, hvordan egenskaberne forholder sig til dansk byggelovgivning.

Materialer (MK)

En MK-godkendelse er en frivillig dansk ordning for materialer og konstruktioner. Selvom dit produkt er CE-mærket, kan det MK-mærkes for at dokumentere, at det lever op til den danske lovgivning.

Godkendelse af vand- og afløbsinstallationer (VA)

En VA-godkendelse er en frivillig dansk ordning for vand- og afløbsprodukter. Med VA-mærket styrker du afsætningen af dine varer, fordi VA-mærket er anerkendt og respekteret i branchen.

ETA-Danmark har over 40 års erfaring med godkendelse af byggevarer i Danmark.  

Endvidere udsteder vi godkendelser for innovative byggeprodukter. I processen vurderer vi, om produktet egner sig til formålet, og om det opfylder kravene i det danske bygningsreglement og de relevante dokumenter. 

Seneste nyheder

Se alle nyheder

03. marts 2020

MK-godkendelse af malingsystemer til vådrum

Der har længe været usikkerhed omkring vådrum og maling – hvilke belastningsklasser kan maling anvendes i? Kan man male i badeværelsets våde zone? Hvilken filt-type skal anvendes i forbindelse med malingen?

31. januar 2020

Misforståelse af CE-mærket kan få fatale konsekvenser

Licitationen: Hvis dansk byggeri fortsat skal være sundt, sikkert og af høj kvalitet, kan det europæiske mærke ikke stå alene, mener dagens debattører.

21. juli 2019

Verdens første CE-mærkede altanplader af højstyrkebeton er danske

Hi-Con har længe leveret byggekomponenter til markederne i bl.a. Danmark, Sverige og Norge uden at CE-mærke dem, da det ikke var nødvendigt. Men nu skal CE-mærket hjælpe med at åbne nye markeder for altanpladerne af højstyrkebeton. En ETA er brugt...

16. maj 2019

3 i 1-godkendelse til kendt gulvkonstruktion til vådrum

Det danske firma EFTEX har fået endnu en godkendelse til sine Lewis svalehaleplader. Mange kender nok svalehalepladerne fra, når de har renoveret badeværelser. Pladerne er blevet solgt igennem en lang årrække og bruges især til udstøbning af gulve...