ETA

ETA står for europæisk teknisk vurdering (European Technical Assessment). Den er frivillig og kan søges for alle produkter, som ikke er omfattet af harmoniserede standarder. Med en ETA kan du CE-mærke dit produkt. ETA-Danmark har over 25 års erfaring med udarbejdelsen af ETA'er.

Ansøg om en ETA

ETA-Danmark har  været notificeret til at udstede ETA'er siden Byggevaredirektivet blev implementeret i starten af 1990'erne, og vi har fortsat med at udarbejde ETA'er i henhold til Byggevareforordningen siden den erstattede direktivet i 2013.

Det er vores mål at tilbyde vores kunder en anerkendt og kompetent behandling af vore kunders ansøgninger om ETA'er, herunder udarbejdelsen af EAD'er som grundlag for ETA'erne. Vi arbejder for at sikre en smidig, fleksibel og gennemsigtig proces.

Kontakt

Thomas Bruun
Thomas Bruun Adm. direktør | Managing Director
ETA
E: tb@etadanmark.dk
T: 72 24 59 68
Hvad er en ETA?

Hvad er en ETA?

ETA står for europæisk teknisk vurdering (European Technical Assessment). Den er frivillig og kan søges for alle produkter, som ikke er omfattet af harmoniserede standarder. Med en ETA kan du CE-mærke dit produkt.

Hvordan får du en ETA?

Hvordan får du en ETA?

Der er 9 faser i forløbet med at få en ETA. Her kan du læse om indholdet i faserne. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål.

Ansøgning om en ETA

Ansøgning om en ETA

Ansøgningsskema og information kan fås ved henvendelse til ETA-Danmark.

Udstedte ETA'er

Udstedte ETA'er

Her kan du finde en samlet liste over udstedte ETA'er.