eta

Hvad er en ETA?

Hvis du som producent ønsker at markedsføre dit produkt i et EU-land, kan det være en god idé at ansøge om en ETA. Den giver mulighed for at udarbejde en ydeevnedeklaration og CE-mærke dit produkt.

Hvad er en eta
va

Godkendelse af vand- og afløbsinstallationer

En VA-godkendelse er en frivillig dansk ordning for vand- og afløbsprodukter. Med VA-mærket styrker du afsætningen af dine varer, fordi VA-mærket er anerkendt og respekteret i branchen.

VA-godkendelse

Nyheder

 • Læs mere

  To-lags-tagpap får dokumentation for minimum 50 års levetid

  Indtil nu har man kunnet forvente en levetid på mellem 30 og 35 år for tage med tagpap. Men nu har ETA-Danmark givet Phønix Tag Materialer en teknisk godkendelse som dokumentation på, at man kan forvente minimum 50 år med Phønix Tag Materialers SBS-løsning med to lag.

 • Læs mere

  Innovativt byggemateriale får vigtig europæisk dokumentation fra ETA-Danmark

  ETA-Danmark har for virksomheden Fiberline Composites udstedt den første ETA (European Technical Assessment) for konstruktionsprofiler i glasfiberkomposit og dermed skabt grundlaget for, at Fiberline Composites kan CE-mærke sine konstruktionsprofiler. I årtier har CE-mærkning af velkendte byggematerialer såsom stål og beton været obligatorisk, men med den nye CE-mærkning er vejen også banet for nye konstruktionsprofiler inden for byggeri.

 • Læs mere

  Stor stigning i antallet af ETA’er indenfor innovative byggevarer

  I løbet af de seneste tre år er der sket en årlig stigning på over 30 % i antallet af ETA’er (European Technical Assessment) udstedt af ETA-Danmark A/S. Det tyder på, at der er kommet en større bevidsthed om værdien af en ETA hos både producenter af innovative byggevarer og deres samarbejdspartnere.

 • Læs mere

  Snart kan du få genbrugte mursten med CE-mærkning

  For første gang nogensinde er det nu muligt at CE-mærke et genbrugt byggemateriale. ETA-Danmark har i samarbejde med firmaet Gamle Mursten udarbejdet grundlaget for CE-mærkning af genbrugte mursten.

 • Peter Glob Frandsen derfor

Om ETA-Danmark

ETA-Danmark har over 40 års erfaring med godkendelse af byggevarer i Danmark. Vi udsteder MK-godkendelser for materialer og konstruktioner og VA-godkendelser for vand- og afløbsmateriel.

Hurtig links til andre ETA områder: