92

Kom til temadag om regnvandsteknologier

ETA-Danmark og DHI inviterer til temadag med fokus på teknologier til håndtering af hverdagsregn og skybrudsvand i byer. Emnet er blevet særlig aktuelt efter de senere års massive skybrud, og de massive skader som disse har medført på grund af ophobning af regnvand.

Tilmeld dig her »

31

ETA-Danmark A/S udsteder officiel dokumentation på grøn teknologi (ETV)

Blandt de allerførste i Europa har to danske virksomheder fået bevis på effekten af miljøteknologiske produkter. Det kan være en døråbner til eksport og nye markeder

Læs mere »

Dansk Standard RSSAktuelt

Pressemeddelse

KomTek Miljø får officiel dokumentation på grøn teknologi  Læs mere »

Purfil ApS

Pressemeddelse

Purfil ApS får officiel dokumentation på grøn teknologi  Læs mere »

Derfor fik vi en VA-godkendelse

HL Muffer fik i 2014 deres kloakmuffe VA-godkendt. Læs, hvad de har fået ud af det, og hvorfor de søgte om god...  Læs mere »

Officiel dokumentation på grøn teknologi (ETV)

Blandt de allerførste i Europa har to danske virksomheder fået bevis på effekten af miljøteknologiske produkte...  Læs mere »

ENS forlænger overgangsperiode for GDV ordningen

Hvad betyder det for VA-godkendelserne  Læs mere »

Om ETA Danmark

ETA-Danmark er et uvildigt godkendelsesorgan for byggeprodukter, der har lang erfaring med at udstede frivillige godkendelser i Danmark. 

ETA-Danmark har over 40 års erfaring med godkendelse af byggevarer i Danmark. Vi udsteder MK-godkendelser for materialer og konstruktioner og VA-godkendelser for vand- og afløbsmateriel.