16

ENS forlænger overgangsperioden for GDV ordningen

Energistyrelsen har valgt at forlænge overgangsperioden for GDV ordningen frem til 1. oktober 2015 indtil revisionen af ordningen er gennemført.

Læs mere om hvad det betyder for VA-godkendelserne »

67

Få fordele med en ETA

Hvis du som producent ønsker at markedsføre dit produkt i et EU-land, kan det være en god idé at ansøge om en ETA. Det er særligt relevant for dig at søge om en ETA, hvis dit produkt er innovativt, eller der er tale om et komplekst byggeprodukt eller byggesystem.

Læs mere »

75

ETA-Danmark A/S udsteder officiel dokumentation på grøn teknologi (ETV)

Blandt de allerførste i Europa har to danske virksomheder fået bevis på effekten af miljøteknologiske produkter. Det kan være en døråbner til eksport og nye markeder

Læs mere »

Dansk Standard RSSAktuelt

Pressemeddelse

KomTek Miljø får officiel dokumentation på grøn teknologi  Læs mere »

Purfil ApS

Pressemeddelse

Purfil ApS får officiel dokumentation på grøn teknologi  Læs mere »

Derfor fik vi en VA-godkendelse

HL Muffer fik i 2014 deres kloakmuffe VA-godkendt. Læs, hvad de har fået ud af det, og hvorfor de søgte om god...  Læs mere »

Officiel dokumentation på grøn teknologi (ETV)

Blandt de allerførste i Europa har to danske virksomheder fået bevis på effekten af miljøteknologiske produkte...  Læs mere »

ENS forlænger overgangsperiode for GDV ordningen

Hvad betyder det for VA-godkendelserne  Læs mere »

Om ETA Danmark

ETA-Danmark er et uvildigt godkendelsesorgan for byggeprodukter, der har lang erfaring med at udstede frivillige godkendelser i Danmark. 

ETA-Danmark har over 40 års erfaring med godkendelse af byggevarer i Danmark. Vi udsteder MK-godkendelser for materialer og konstruktioner og VA-godkendelser for vand- og afløbsmateriel.