eta

Hvad er en ETA?

Hvis du som producent ønsker at markedsføre dit produkt i et EU-land, kan det være en god idé at ansøge om en ETA. Den giver mulighed for at udarbejde en ydeevnedeklaration og CE-mærke dit produkt.

Hvad er en eta
va

Godkendelse af vand- og afløbsinstallationer

En VA-godkendelse er en frivillig dansk ordning for vand- og afløbsprodukter. Med VA-mærket styrker du afsætningen af dine varer, fordi VA-mærket er anerkendt og respekteret i branchen.

VA-godkendelse

Nyheder

 • Læs mere

  Study on the added value of European Assessment Documents (EADs) and European Technical Assessments (ETAs)

  On behalf of the European Organisation for Technical Assessment (EOTA), the Centre for Industrial Studies (CSIL) is carrying out a study on the added value of European Assessment Documents (EADs) and European Technical Assessments (ETAs).

 • Læs mere

  MK-godkendelse af malingsystemer til vådrum

  Der har længe været usikkerhed omkring vådrum og maling – hvilke belastningsklasser kan maling anvendes i? Kan man male i badeværelsets våde zone? Hvilken filt-type skal anvendes i forbindelse med malingen?

 • Læs mere

  Misforståelse af CE-mærket kan få fatale konsekvenser

  Licitationen: Hvis dansk byggeri fortsat skal være sundt, sikkert og af høj kvalitet, kan det europæiske mærke ikke stå alene, mener dagens debattører.

 • Læs mere

  Verdens første CE-mærkede altanplader af højstyrkebeton er danske

  Hi-Con har længe leveret byggekomponenter til markederne i bl.a. Danmark, Sverige og Norge uden at CE-mærke dem, da det ikke var nødvendigt. Men nu skal CE-mærket hjælpe med at åbne nye markeder for altanpladerne af højstyrkebeton. En ETA er brugt som dokumentation for at opnå CE-mærket.

 • Peter Glob Frandsen derfor

Om ETA-Danmark

ETA-Danmark har over 40 års erfaring med godkendelse af byggevarer i Danmark. Vi udsteder MK-godkendelser for materialer og konstruktioner og VA-godkendelser for vand- og afløbsmateriel.

Hurtig links til andre ETA områder: